30 augustus 2015

Politiek nieuws in de media wk 35

Wekelijks publiceren wij, in principe op zondag, een overzicht van artikelen over de Hoeksche Waardse gemeentepolitiek, verschenen in de regionale kranten.
Het politieke reces is duidelijk weer ten einde. De politiek komt langzaamaan weer tot leven en de journalisten zijn ook weer terug van vakantie.

Naast het nieuws uit de kranten deze week deze week opvallend veel beeld- en geluidsfragmenten; opnames gemaakt door Radio Hoeksche Waard, Radio en TV Rijnmond  en de Webcast van de Provincie Zuid-Holland.

Als webmaster van deze site wens ik u veel lees-, kijk- en luisterplezier.
Hartelijke groet, René Krabbe

Klik voor het nieuws in de kranten in week 35

Vervolgens een aantal beeld- en geluidsfragmenten:

Op maandag 24 augustus schonk RTV Rijnmond ruimschoots aandacht aan de hoge tarieven voor medicijnen buiten kantooruren in de Hoeksche Waard.

Karoline voor TV RijnmondVoor het TV-interview met Karoline Vorthoren (CDA Korendijk) die samen met D66 collega Martine de Bas (D66 Oud-Beijerlan) de zaak aan het rollen bracht en  Chris Oomen, bestuursvoorzitter van zorgverzekeraar DSW, klikt u hier.

 

 

Voor de overige berichten van RTV Rijnmond over dit onderwerp klikt u hier

Rene spreekt in PSOp woensdag 26 augustus sprak René Krabbe (PvdA Korendijk) namens de “Taskforce OV tarieven HWGO” in op de vergadering van de commissie Verkeer&Milieu van Provinciale Staten in Den Haag.
Het video-verslag ziet u hier. (inspreker begint na 1:11)

 

 

Na afloop van de vergadering gaf Gedeputeerde Floor Vermeulen een telefonisch interview aan Radio Rijnmond.

Op zaterdag 29 augustus gaf Jelle Stelpstra in het programma Nieuwsradio Hoeksche Waard afl. 10:00 uur na 47 minuten een update over deze kwestie. U kunt hem hier beluisteren

Tot slot kunt u nog beluisteren het interessante interview met woordvoerster mevrouw Pauline Wortel van CONNEXXION,  eveneens op  Nieuwsradio Hoeksche Waard, maar dan in aflevering 11:00 uur na 14 minuten.