Kandidaat Gemeenteraad HW Nr. 2.

Mark de Koning

Mark de Koning is de naam en ik ben kandidaat voor de gemeenteraad van de Hoeksche Waard. Betrokkenheid en solidariteit daar gaat het mij om. Betrokkenheid van en met burgers is belangrijk voor betere besluiten en solidariteit is nodig met mensen die in de knel komen. Sterke verenigingen en goede voorzieningen zijn daarom belangrijk. Daar wil ik mij in de gemeenteraad hard voor maken.

Binnen de partij heb ik verschillende rollen mogen vervullen zoals landelijke voorzitter van de Jonge Socialisten, lid van het partijbestuur en lid van het afdelingsbestuur Hoeksche Waard.

Zelf ben ik sinds 2005 werkzaam als zelfstandige onder meer als adviseur en begeleider van ondernemingsraden. Er zijn ook situaties waarin ik tijdens een overleg cartoons maak van een situatie.

De afgelopen 20 jaar heb ik mijn leven meer verknocht aan de Hoeksche waard. Ik woon in Oud Beijerland met mijn vrouw Melanie en vier prachtkinderen. In mijn vrije tijd coach ik langs de lijn van het voetbalveld, lees ik en bezoek ik graag een spannende film of een museum.