Burgerlid en fractiemedewerker Gemeenteraad HW

Anil Jagroep

burgerlid gemeente Hoeksche Waard

 

Anil Jagroep woont sinds 1977 in Oud-Beijerland. Geboren in Suriname in 1972 en in 1975 voor de onafhankelijkheid van Suriname naar Nederland verhuisd. Na de K. Sideriusschool (Van Vlietstraat) en de Openbare MAVO, waar nu de Veilingpassage is, heeft zijn opleiding in Rotterdam voortgezet (Christelijke MEAO Pompenburg). Zijn 9 maanden in militaire dienst na zijn opleidingen, hebben nog steeds een hele goede invloed op hem.

Anil is in augustus 1994 getrouwd met zijn beeldschone Reshma en in augustus 2003 gelukkige ouders geworden van hun zoon Arjun. Woonachtig in Poortwijk 1 (1997) en nog steeds met veel plezier.

Vanaf 1994 werkzaam in de elektronica branche in diverse functies, heeft Anil in 2009 de stap gemaakt naar het eigen ondernemerschap. Een stoer besluit als je weet dat in 2008 de economische crisis begon. Tot aan 2011 was het vallen en opstaan, rennen en vliegen. In 2012 besloten om zich te focussen op een nieuwe zelfstandige uitdaging in reclameland. Eerst onder de naam Publikaartje en in 2017 veranderd naar Publimedia. Een goed draaiend reclameadviesbureau.

In de loop van het ondernemerschap trok ook het bestuurlijke. Vanaf 2014 ook actief als bestuur ondersteuner van 4-tal wijkwinkel collectieven (BIZ) in Rotterdam en 1 in Utrecht.

In 2017 was Anil campagneleider voor Narsingh Balwantsingh (voormalig gemeente raadslid fractie PvdA Rotterdam). Zijn ambities werden toen steeds duidelijker namelijk zich inzetten voor zijn eigen gemeente, de gemeente Hoeksche Waard.

U gaat van hem horen!