Klaas Veerman

Lid steunfractie Korendijk
Klaas Veerman

Over Klaas Veerman

k.veerman17@upcmail.nl

Klaas is nou zo’n voorbeeld van een partijlid ‘door dik en dun’ en in ‘goeie en slechte tijden’; al meer dan vijftig jaar !

Zijn vader was voorzitter van de afdeling Piershil van de PvdA.
“Op mijn 18e ben ik lid geworden en ging mee naar vergaderingen, vooral om te luisteren, en zodoende rol je er steeds dieper in.
Op een gegeven moment ben ik gevraagd om op de verkiezingslijst gezet te worden op een onverkiesbare plaats.

Een zestal jaren voor de herindeling van Korendijk ben ik zelfs nog een aantal jaren raadslid geweest omdat er ook toen al mensen vervroegd mee stopten.
Ik ben toen door voormalig wethouder van Prooien gevraagd om raadslid te worden, heb daar ja opgezegd en heb van hem ook een snelcursus gehad om daar mee om te leren gaan.

Met de herindeling ben ik gestopt omdat er toen volgens mij veel betere mensen waren om voor de partij raadslid te worden in de gemeente Korendijk,( en ik het als chauffeur in ploegendienst toch al moeilijk had om altijd aanwezig te zijn) maar ben wel als ik er tijd voor had altijd in de achterban de raadsleden blijven steunen en de fractievergaderingen blijven bezoeken en ook nu nog steeds probeer ik de fractie bij te staan.

Ben nog steeds van mening dat als de Partij van de Arbeid  er niet geweest was, wij het als werkenden nog heel veel slechter af waren geweest, al is er in die 50 jaren wel het één en ander veranderd
En juist daarom moeten we blijven werken aan een betere sociale wereld.”