Webinar PvdA: duurzaamheid voor de kleine portemonnee

14 februari 2021

De Partij van de Arbeid Hoeksche Waard organiseert op 18 februari 2021 vanaf 20.00 uur een Webinar: ‘vergroenen als je rood staat’ met kandidaat Tweede Kamerlid Iris Vrolijks en deskundige in Duurzame Energie Jaap Willem Eijkenduijn. Vorige week nog was Iris in de Hoeksche Waard om te kijken hoe men in Heinenoord huurwoningen heeft verduurzaamd. Ter plekke heeft zij de standpunten van de landelijke PvdA betoogt in een YouTube filmpje.

De PvdA is met haar 75 jarig jubileum deze week bepaald geen nieuwe partij. Toch is campagnevoeren in deze tijd anders dan anders. De PvdA Hoeksche Waard koos er vanwege de Coronacrisis al voor om de 1 Mei-viering in 2020 via een webinar te organiseren. Nu willen we het gesprek aangaan over: burgerparticipatie, ‘vergroenen als je rood staat’ en de landelijke duurzaamheidsplannen van de PvdA.

Tijdens de webinar zullen Iris en Jaap Willem met iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid het gesprek aangaan over welke maatregelen er nodig zijn om ook mensen met een kleine portemonnee te kunnen laten vergroenen. En ook over welke maatregelen de PvdA daarvoor denkt te kunnen gaan nemen. Zowel landelijk als lokaal want ook in de Hoeksche Waard is dit een relevant onderwerp nu het rekenkamerrapport kritisch is over het tot nu toe gevoerde duurzaamheidsbeleid van deze coalitie.

Om mee te doen aan het openbare (online) webinar, meld je je aan via onderstaande link of via de website van de PvdA Hoeksche Waard:

https://pvdahoekschewaard.webinargeek.com/vergroenen-als-je-rood-staat

Noot voor de redactie:

  • Voor geschreven media kan er verwezen worden naar de website van de PvdA Hoeksche Waard, daar wordt een link naar de webinar geplaatst. Voor online media kan de link in een bericht worden geplaatst.
  • Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de voorzitter van de PvdA Hoeksche Waard Jan-Maarten Dank via: 06-40518710