Door René Krabbe op 6 november 2016

Politiek nieuws in de media wk 44

Wekelijks publiceren wij, in het weekend, een overzicht van artikelen over de Hoeksche Waardse gemeentepolitiek, verschenen in de regionale kranten en andere media.

 

 

Zonder twijfel was de belangrijkste politieke  gebeurtenis van de afgelopen week de ‘Tour ‘dHoeksche Waard’ op zaterdag 5 november, waarbij in ‘gemengde’ ploegen ca. 35 politici uit bijna alle politieke gelederen (Bint, CDA, Christenunie, D’66, Fractie Van der Giessen, GroenLinks, PvdA, SGP, en VVD) op 9 locaties in gesprek gingen met de inwoners over de voorgenomen bestuurlijke herindeling van de Hoeksche Waard.
De weergoden waren ons goedgezind en de sfeer was uitstekend.
Radio Hoeksche waard gaf in het programma ‘Nieuwsradio Hoeksche Waard’ tussen 10.00 en 12.00 met diverse correspondenten een aantal sfeerimpressies vanaf enkele locaties.
Het AD/RD verschijnt maandagochtend met een uitgebreid verslag van deze tour!
De komende week zullen wij op deze site nog uitgebreid met een (foto) verslag komen.
13
Tijdens de tour werden er prachtige flyers verspreid met achtergrondinformatie over de herindeling.
Mocht u deze gemist hebben, kunt u ‘m hier bekijken.


Klik voor de artikelen in de regionale kranten op week-44-2016


 

René Krabbe

René Krabbe

René is een laatbloeier in de actieve politiek. Tegen het eind van zijn werkzaam leven als architect is hij in 2010 aan de slag gegaan als lid van de commissies ABZ en RBZ in de gemeenteraad van Cromstrijen. Na zijn verhuizing naar Zuid-Beijerland is hij sinds 2014 burgerraadslid geworden en vanaf 10.04.2018 fractievoorzitter in de voormalige

Meer over René Krabbe