Politiek nieuws uit de Hoeksche Waard in de media week 10 / 2018

10 maart 2018

Wekelijks publiceren wij, in het weekend, een overzicht van nieuwsitems over of in verband met de Hoeksche Waardse gemeentepolitiek, verschenen in de regionale kranten en andere media.

Klik voor de berichten van de schrijvende media de afgelopen week op week 10 deel 1 en week 10 deel 2

 


 

 Het televisieprogramma ‘Pauw’ besteedde deze week aandacht aan de persoonlijke ervaring qua huiselijk geweld van PvdA-2e kamerlid Kirsten van den Hul.

U kunt het indrukwekkende videofragment hier terugzien.

Lees hier haar eigen verhaal en de initiatiefnota die zij op wereldvrouwendag samen met de mede-opstellers Sharon Dijksma en Attje Kuiken in het torentje aan Min.Pres. Mark Rutten mocht overhandigen.Lees hier het interview met Jeltje van Nieuwenhoven waaruit haar indrukwekkende staat van dienst voor de Partij van de Arbeid zo duidelijk naar voren komt.


Korendijks wethouder en en bestuurlijk trekker ‘Duurzaamheid’ voor het SamenwerkingsOrgaan Hoeksche Waard’, Gerard den Boer, schuwt ook de publiciteit buiten de Hoeksche Waard niet.|

Bekijk hier zijn enthousiaste optreden voor Omroep West.Voormalig wethouder Wouter Joosten scoort inmiddels landelijk met zijn prachtige webcam, gericht op een bijna broedend buizerdstel dat druk in de weer is met het opbouwen van hun nest.

RTV Rijnmond besteedde er een mooi item aan, bekijk het hier.