Internationale Vrouwendag 2020, óók weer in de Hoeksche Waard

20 februari 2020

  

Amma Asante (PvdA) spreekt op de Internationale Vrouwendag op 8 maart.

MIJNSHEERENLAND

PvdA politica Amma Asante houdt op zondag 8 maart om 14.30 uur ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag een lezing in ‘Het Dorpshart’ aan het Van der Straatenplein in Mijnsheerenland. De zaal is open om 14.00 uur. De toegang, voor vrouwen en mannen, is gratis.

Als politica en adviseur in het publieke domein heeft Amma Asante zich over veel zaken uitgesproken, maatschappijkritisch en bemoedigend. Op uitnodiging van de afdeling Hoeksche Waard van de PvdA zal zij met haar verhaal de toehoorders helpen met andere ogen naar de wereld te kijken.


Amma
Asante kwam met haar moeder uit Ghana naar Nederland. Zij is de dochter van een fabrieksarbeider en een kamermeisje. In Nederland studeerde zij Internationale Betrekkingen en werkte bij het Centraal orgaan Opvang Asielzoekers (COA), de Veiligheids– en Gezondheidsregio Midden-Gelderland en als adviseur en projectleider bij adviesbureau BMC. Voor de PvdA was zij een korte periode lid van de Tweede Kamer. Nu houdt zij zich voor BMC bezig met maatschappelijke ontwikkeling.

Aanmelden voor deze lezing is verplicht en kan via de mail bij Olga Bataglia, voor de PvdA burgerlid in de Hoeksche Waard; [email protected].


Waar ben je naar op zoek?