Toch (online) 1 mei viering in de Hoeksche Waard! ?

27 april 2020

PvdA blikt op 1 mei terug met oud-burgemeester Van der Velden  

HOEKSCHE WAARD

De PvdA Hoeksche Waard heeft een alternatieve 1 mei viering bedacht. Raadslid Mark de Koning praat online met de eerste waarnemend burgemeester van de gemeente Hoeksche Waard, partijgenoot Peter van der Velden.

.

Op vrijdagavond om half acht blikt De Koning samen met Van der Velden, die zijn taak na enkele maanden moest neerleggen wegens gezondheidsproblemen, terug op die beginperiode van de heringedeelde gemeente.

Daarna zullen zij het tijdens deze webinar hebben over de lessen die Nederland leert van de coronacrisis en de betekenis ervan voor het sociaaldemocratische verhaal van de PvdA. Belangstellenden kunnen het gesprek niet alleen volgen, zij kunnen er ook aan meedoen en vragen stellen.

Aanmelden is noodzakelijk via https://pvdahoekschewaard.webinargeek.com/1-mei-bijeenkomst-online-pvda-hoeksche-waard.

Iedereen die zich aanmeldt krijgt via de mail een bevestiging van de registratie. Na het inloggen op vrijdagavond is er dan een mogelijkheid om vragen te stellen en opmerkingen te maken, die zoveel mogelijk worden meegenomen in het gesprek. Deelname gaat via de chat. Van der Velden en De Koning zijn wel in beeld.

Leden van de PvdA die dit jaar een jubileum vieren – het zijn er in totaal acht – krijgen bezoek op afstand voor een felicitatie en een bij hun langdurig lidmaatschap behorend speldje.


 

 

Waar ben je naar op zoek?